Следвайте Гласове в Прегърбена стойка със свита ръка, на която се

...
Следвайте Гласове в Прегърбена стойка със свита ръка, на която се
Коментари Харесай

Как ще изглежда потребителят на смартфон след хиляда години

Следвайте " Гласове " в 
Прегърбена стойка със свита ръка, на която се виждат „ текстови нокти “ – по този начин учените виждат хората от бъдещето. Една от американските компании е показала Минди – визуализация на еволюцията, основана благодарение на изкуствен интелект.


Специалистите от показват по какъв начин ще наподобяват хората към идващия милениум – 3000 година. Те са нарекли своята 3D визуализация Минди. Наистина страшна жена. Според откривателите тялото на индивида ще се промени заради непрекъснатото потребление на джаджи.

Човешкият скелет ще претърпи трансформация. Поради непрекъснатото напрежение на мускулите на врата ще бъде все по-трудно да поддържат главата. Ще се появи гърбица, шията ще стане по-дебела. Доминиращата ръка (за множеството хора това е дясната) ще бъде сгъната на 90 градуса в лакътя. На ръката ще се оформят „ текстови нокти “. Така учените назовават позицията на пръстите, стискащи смарт телефона и наподобяващи лапата на хищно животно.

Черепът на хората от бъдещето ще бъде по-дебел, с цел да защищава мозъка от лъчението, само че те няма да станат по-умни – по-скоро противоположното. Експертите считат, че заради непрекъснатото излагане на радиочестотно излъчване, човешкият мозък ще „ изсъхне “ с течение на времето – ще понижи размера си. Това ще понижи скоростта на реакциите, ще наруши паметта и способността за запаметяване.


Освен това хората ще развият още един клепач. Той ще защищава зрителната система от пресилване, породено от блясъка на екраните. Възможно е лещата на окото да еволюира по подобен метод, че да блокира синята светлина. Експертите считат още, че индивидът на бъдещето ще стане по-тревожен, по-податлив на меланхолия, по-малко работлив. През 2019 година учените сформираха сходен портрет – моделът беше кръстен Ема. Върху нея специалистите взеха решение да покажат значимостта на положителните условия на труд. Ема била основана от откривателите след диалози с повече от 3000 офис чиновници за техните здравословни проблеми. Моделът има постоянно прегърбена стойка, защото седи на бюрото си с часове всеки ден. Ема също има сухи, зачервени очи от продължителното взиране в екрана на компютъра и жълтеникава кожа от излагането на ярка изкуствена светлина в продължение на години.
 

Източник: Actualno.com
 
 
 
 
05 Ное 202267904 Ное 202228104 Ное 202255002 Ное 202228902 Ное 202217131 Окт 2022108КоментариНапиши коментарИмеEmailКоментарИзпрати ЧетениКоментирани26 Окт 2022130719 Окт 202271608 Ное 20229924 Sep 20222517
Ние и нашите сътрудници използваме технологии като за персонализиране на наличието и рекламите, които виждате, както и с цел да проучваме трафика на уеб страницата. Изберете “Приемам ”, с цел да приемете потреблението на тези технологии. За повече информация, апелирам запознайте се с обновените и на Гласове.ком ЕООД
Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР